Beoordelingen


Wil je weten wat je kunt verwachten van een kinderfeestje op Schiphol? Bekijk hier dan de beoordelingen van het kinderfeestje op Schiphol, geschreven door andere ouders.

Esther Zoetermeer
hoi niki, we zijn net terug van schiphol waar we jullie speurtocht hebben gedaan. We kunnen met een gerust hart zeggen dat het een top feestje was. De speurtocht zit enorm goed in elkaar en we hebben enorm veel gezien en geleerd over schiphol. de kinderen zijn nu doodmoe maar stralen van oor tot oor. bedankt.

Kinderfeestje op Schiphol

Mevr. Arrachart Wassenaar
Beste Niki, het feestje was één groot succes! Was wel lastig om 16 kinderen op een groepsfoto te krijgen. Een vriendin van ons is stewardess en kwam na afloop van haar dienst alle kinderen even opwachten bij het meeting point. We trokken veel bekijks en een enkele tourist wilde met de groep op de foto!. Bijgesloten een paar foto’s voor een impressie, mét de T-shirts voorzien van jullie Missie Schiphol logo..

Mevr. van Leeuwen-Heijblom Wormerveer
Ik kan je zeggen dat het een groot succes was. Mijn zoontje werd 7 en we zijn met 8 kindjes naar Schiphol gegaan en hebben de speurtocht gedaan. Met 7 jaar kunnen ze allemaal nog niet heel goed lezen dus hebben we gezamenlijk de vragen gedaan en ook bij de vragen meteen het antwoord gegeven. We hebben er dus geen wedstrijd van gemaakt maar desalniettemin vonden ze het allemaal super leuk! De opdrachten zaten goed in elkaar en we hebben alles gevonden.

Mevr. van Schijndel Bennebroek
Missie geslaagd. Een geweldig partijtje en goed verzorgd. Bedankt.
Mevr. vd Jagt Nieuwkoop
Wij hebben inmiddels het feestje gevierd en de kinderen hebben het allemaal erg leuk gevonden. Wij zelf trouwens ook. Er viel een hoop te zien en te lopen. Kortom allemaal goed geslaagd en we vertellen het door! Dan heb ik ook nog een leuke reactie van een kind, toen ik het meisje in de auto in haar gordel zette zei ze het volgende letterlijk: ik vond het echt een heel leuk feestje! Altijd leuk om te horen toch? Veel succes met jullie bedrijfje!
Mevr. van der Linden IJsselstein
Het was een leuk feestje! De kinderen deden helaas niet allemaal even goed mee, maar dat ligt meer aan de kinderen dan aan jullie vragen. Het zit leuk in elkaar. We hebben alleen de buitenversie maar gelaten voor wat het was wegens tijdgebrek. De kinderen zijn gaan spelen in het restaurant en we hebben ze maar even gelaten waardoor het ineens heel laat was! Jullie hebben het echt goed in elkaar gezet.complimenten!
Mevr. van Goor Arnhem
Ontzettend gelachen en veel geleerd! Voorgaande jaren altijd weer een hele klus om iets leuks te organiseren en nu was het lekker makkelijk, alleen maar printen en klaar! Eerst getwijfeld of eht niet te ver weg was voor ons, we wonen in Arnhem, maar het was zeer zeker de rit waard.
Fam. Wetering Honselersdijk
Ja dit is een echte aanrader! De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad, dus niet twijfelen maar doen ;).
Mevr. Doornekamp Vreeland
We hebben genoten! Bedankt voor dit leuke idee!
Fam. Bakker Nieuw Vennep
Het feestje was voor iedereen genieten, en nog eens genieten…. Schiphol is een leuke locatie, niet alleen om op vakantie te gaan!
Mevr. Voskuilen Deventer
Ik zag het kinderfeestje op de website en was meteen enthousiast, alleen erg ver van ons huis. Toch het pakket besteld, want ik wilde iets orgineels en met de kinderen op de trein gestapt naar Schiphol. Een dikke aanrader en de kinderen vonden het ook heel erg leuk.
Fam. Duijster Zoetermeer
Beste mensen van Tipskinderfeestje, ik wil jullie ontzettend bedanken voor het o zo leuke kinderfeestje op Schiphol! Het was ontzettend slecht weer die dag, dus ik was blij dat we een dak boven ons hoofd hadden. Alleen wel nat bij het Panoramaterras, maar een regenjas doet wonderen! We hebben ons niet verveeld!
Mevr. Zwaan Laren
Wat een leuk initiatief! Leuk en makkelijk voor de ouders, het wordt steeds moeilijker om elk jaar weer wat te verzinnen :). Mijn dochter en haar vriendinnen hebben genoten en ook ik ben wat wijzer geworden over Schiphol. Bedankt!
Mevr. van Hoorn Den Bosch
Heerlijk genoten. De kinderen vonden het geweldig. En als de kinderen genieten…………dan geniet mama dubbel. Schiphol is geweldig en avontuurlijker dan we dachten. en ook makkelijk te bereiken met de trein. Jullie programma is een koopje, voor wat je er allemaal voor terug krijgt!
Mevr. Oostens Haarlem
Ik heb zelf lange tijd op Schiphol gewerkt. Ik kocht jullie doe het zelf pakket in eerste instantie uit interesse. Maar al gauw dacht ik “Jeetje…wat een ontzettend leuk idee”. Nooit bij stil gestaan dat we hier zoveel leuke dingen met de kinderen konden doen. Extra leuk dus voor mij om het feestje van onze zoon op de luchthaven (bij mijn oude werkgever) te vieren! Top initiatief!
Mevr. Jansens Alkmaar
Het is hartstikke leuk daar, zeker voor de kids. Mooi overdekt, maar buiten is het ook heel leuk. Het eten is lekker, en er is genoeg plek. De kinderen vinden het hartstikke leuk daar !
Familie van der Poel Lelystad
Kinderpartijtje op Schiphol was klasse, voor onze andere kinderen doen we dit zeker weer!
Meneer Rooijakkers Hoorn
Fijn kinderfeestje gehad. Misschien een goeie tip voor de mensen die nog gaan: kies geen drukke dag uit, waarbij de rijen tot in de gang staan voor de paspoortcontrole. Wel leuk dat Schiphol animatie heeft rondlopen op dit soort dagen, maakte de beleving voor ons extra leuk!
Familie Kaspers Rotterdam
Ons zoontje is in het voorjaar jarig en het is dan ook altijd weer een uitdaging om weer iets leuks te bedenken. Speurtochten en dergelijke zijn haast niet te doen met dit wisselvallige weer. Daarom waren we zo blij met het idee om op Schiphol zijn verjaardag te vieren! Hebben jullie volgend jaar tips voor Rotterdam Airport? (is voor ons dichter bij huis)
Mevr. Ten Have Almere
wij zijn net terug gekomen van het kinderfeestje op Schiphol. Ik kan er geen minpuntje over zeggen. Prachtige locatie natuurlijk, gezellig pannenkoeken gegeten en zoveel te doen je weet niet wat je moet kiezen echt TOP. De kinderen hebben genotenm maar wij ook!
Familie van Dijk Vught
Beste mensen van tipskinderfeestjes.nl. We wisten niet dat er zoveel te beleven was op schiphol voor de kinderen. Bedankt voor het werkelijk tot in de puntjes verzorgde pakket scheelde mij weer een hoop tijd! 🙂

Maartje Amsterdam
Hallo allemaal! Ongelooflijk bedankt voor jullie kinderfeestje! Ik had het programma besteld en de speurtocht was geniaal! De kinderen hebben er van genoten en praten er nog over!

Heeft u uw kinderfeestje gevierd? Mail uw beoordeling en/of reactie naar ons! Of vul ons contactformulier in met uw reactie!

Ja! Ik wil dit fantastische kinderfeestje Doe-het-Zelf-Pakket bestellen en downloaden voor maar Eur 39,95!Disclaimer: www.kinderfeestjesamsterdam.nl is een onderdeel van NikyLou en maakt absoluut geen deel uit van de Schiphol Group. NikyLou aanvaardt geen aansprakelijkheid voor fouten, alsook voor die situaties waarin Schiphol of één van de bedrijven gevestigd op Schiphol wijzigingen doorvoert die een belemmering vormen voor de doorgang van het kinderfeestje. NikyLou kan niet aansprakelijk worden gesteld en de klant vrijwaart NikyLou voor eventuele ongevallen en/of schade die voortvloeien uit het (on)juist gebruik van de informatie die door Nikylou en/of derden is verstrekt. Op alle aankopen via deze website zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke u hier kunt nalezen.