Beoordelingen


Wil je weten wat je kunt verwachten van een kinderfeestje op Schiphol? Bekijk hier dan de beoordelingen van het kinderfeestje op Schiphol, geschreven door andere ouders. Het Panoramaterras is tot halverwege de zomer gesloten door verbouwingen, dus helaas is het tot die tijd niet mogelijk om vliegtuigen te bekijken op het Panoramaterras…dit hindert echter de speurtocht niet…

Familie Groen in ‘t Wout Zegveld

Beste Niki,

Zaterdag 3 februari hebben wij het toffe kinderfeestje Missie Schiphol gedaan voor het feestje van onze zoon Noah. Met 6 jongens van 10 en 11 jaar hebben wij ons prima vermaakt op Schiphol. Wat een leuke weetjes en een afwisselende speurtocht! We hadden als uitnodiging op internet zelf tickets gemaakt en alle jongens kregen een keycord met een ‘Schiphol’ medewerkerspas bij aankomst op Schiphol. Hierop hadden we voor de zekerheid onze telefoonnummers geschreven. We hadden wat lekkers en drinken mee en hebben onderweg een keer gepauzeerd. De Planes@plaza was ook een erg leuke onderbreking. We hebben onze ogen uit gekeken wat een bijzondere plek is Schiphol toch. Na heel wat kilometertjes lopen eindigden we op het panoramadek ook dat was genieten. De Fokker van binnen bekeken en heel veel vliegtuigen zien opstijgen. Op het panoramadek nog lekker chips gegeten en wat gedronken. En toen op naar huis. Thuis hebben we nog AirPort bingo gespeeld en lekker gegeten. Mijn zoon had het leukste feestje ooit zei hij zelf. Ook van ouders van vriendjes hebben we veel leuke reacties terug gekregen.

Wij hebben een geweldige middag gehad.

Groetjes de familie Groen in ‘t Wout

 

S.Warmerdam Leiden

Gisteren het partijtje van onze zoon op Schiphol gevierd. Nadat we met de trein aankwamen begonnen we met de ontzettend leuke en leerzame speurtocht, waar de kinderen helemaal in op gingen. Daarna de pannenkoek gegeten en lang vertoeft op het panorama gedeelte. Het was een groot avontuur en de kinderen waren erg enthousiast over het partijtje!

 

M.v.g. S.Warmerdam

Viola van de Pol Amsterdam

Vanmiddag het kinderfeestje Missie Schiphol gehad. Zeer geslaagd, alleen door de harde wind, waardoor het heel koud was, hebben wij het panoramadek maar overgeslagen. Deze speurtocht is zeer zeker een aanrader. De kinderen hebben genoten en het eten bij Touch Down is ook leuk, zeker als de kinderen na het eten nog even de ballenbak in mogen. Zeer geslaagd kinderpartijtje gehad!

Viola van de Pol

Fam. Verloop Nieuw Vennep

Hoi, dit was echt een erg leuk partijtje!

Aanrader als ze al “overal” geweest zijn?

Iedereen zijn eigen mapje met vragen , wedstrijd element eruit halen en je hebt een gezellige middag

 

Fam. Verloop

Richard Blankenzee Hoorn

Beste mensen,

Wij hebben op 2 november jl. het partijtje op Schiphol gevierd van onze dochter Lisa die haar 10e verjaardag vierde. Om 11:00 uur kwamen de eerste kinderen bij ons binnen en hebben we eerst gebak gegeten en Lisa heeft de cadeautjes  in ontvangst genomen.

Om 12:20 uur hebben we vanaf station Hoorn de trein genomen, wat op zich al een hele beleving voor de kids was, samen een spelletje in de trein gedaan, zelfs de overige passagiers vonden het erg gezellig.

Op Schiphol aangekomen, zijn de opdrachten vanuit jullie pakket uitgedeeld en gingen ze druk aan de slag. We zijn daar ongeveer drie uur mee bezig geweest, tussendoor was er tijd voor lachen, spelen (vliegtuigwinkel Plaza) en vergapen aan al het bijzonders dat je op Schiphol tegen kan komen.

Rond 16:30 uur zijn we eerst even wezen uitwaaien op het panorama dek en een kijkje in de boeiing was ook erg leuk. Toen werd het rond 17:00 uur tijd voor een heerlijke pannenkoek met drankje en tot slot een ijsje toe, tussendoor nog even vanuit het pakket vliegtuigje vouwen en kijken wie het langst in de lucht bleef hangen. Een compliment aan het personeel van dit restaurant is op zijn plaats, erg vriendelijk en zij maken er ook een feestje van.

Om 18:15 uur hebben we de trein weer terug genomen naar Hoorn en waren om 19:00 uur weer uitgeblust, maar zeer tevreden thuis, Terug kijkend was het een zeer geslaagde dag en zeker een aanrader.

Met vriendelijke groet,

Richard Blankenzee

Marlies van Leeuwen Rotterdam

Hallo,

Afgelopen zaterdag hebben wij het schipholfeestje gevierd van onze zoon Stian, die werd 9 jaar. Het was een geweldige dag! De kids hebben genoten met zelfs reacties als; dit was een van de leukste kinderfeestjes ooit! De speurtocht zat heel goed in elkaar en leuk ook dat ze tussendoor even kunnen spelen in dat vliegtuig op de plaza. Op een gegeven moment, Na ongeveer 15 vragen, hadden ze de speurtocht wel gezien en werden ze moe en hadden honger. Toen zijn we direct naar het restaurantje gegaan waar ze lekker konden spelen en eten. Het panoramadek vonden ze fantasisch, de piloten van een groot vliegtuig dat net vertok hebben uitgebreid naar de kids gezwaaid wat ze natuurlijk geweldig vonden! De vragen daar hebben we maar laten zitten, ze waren veel te leuk aan het spelen en alles bekijken. Die doen we later wel een keer met wat minder kinderen! Dit feestje is echt een aanrader, alleen wel een beetje jammer dat het alles bij elkaar met parkeerkosten (2 auto’s) eten aanschaf speurtocht toch best kostbaar wordt… Maar de kids hebben genoten en dat is toch ook wat waard!

Bedankt!

Groetjes, Marlies van Leeuwen

Marjolein van Dorsser-Burgts Voorhout

Het was super leuk! We hebben inderdaad de vragen voorgelezen (en soms ook niet). Ik weet niet zeker of we de goede koe hebben gevonden… Hij was vrolijk beschilderd en stond bij het restaurant. Maar het was een koe, dus who cares De kinderen ( 6 in totaal tussen 5 en 7 jaar oud) vonden het geweldig in ieder geval!En ze waren total loss na afloop! Dank voor het maken van de tocht, het was super! Groetjes, Marjolein

Judith Dijkstra Rotterdam
Geachte heer. Mevrouw,

Vandaag heeft mijn zoon voor zijn partijtje de speurtocht op Schiphol. De reacties van hem en zijn vrienden waren ontzettend positief. Complimenten voor de opzet. Eén kanttekening wil ik plaatsen over de zin over de mogelijkheid tot eten in het informatie-stukje. Er staat: Het voordeel van ons kinderfeestje is dat het uit 2 delen bestaat, namelijk eerst een 2 uur durende speurtocht door de luchthaven, dan pannenkoeken eten en daarna kunt u op het Panoramaterras vliegtuigen kijken. Op mij kwam dit over, dat je recht had op een pannenkoek eten. Dit bleek niet het geval te zijn. Op zich begreep ik dit wel. Alleen is in mijn ogen kan de zin gemisinterpreteerd worden. Wellicht een tip ter verbetering.

Verder dank voor de leuke speurtocht.

Met vriendelijke groet, Judith Dijkstra

Cara Vonk Aalsmeer

De voorbereidingen voor het Schiphol feestje vanmiddag zijn in volle gang! We hebben zelf een uitdeelzakje in stijl samengesteld.

Cara Vonk

Mevr. van Rijn Katwijk
Vanmiddag hebben we het feestje van mijn zoon op Schiphol gevierd. Wat was dit een leuk feest! De kinderen en wij hebben genoten! Wat super compleet pakket, complimenten! Een aanrader voor jongens en meiden.
Esther Zoetermeer
hoi niki, we zijn net terug van schiphol waar we jullie speurtocht hebben gedaan. We kunnen met een gerust hart zeggen dat het een top feestje was. De speurtocht zit enorm goed in elkaar en we hebben enorm veel gezien en geleerd over schiphol. de kinderen zijn nu doodmoe maar stralen van oor tot oor. bedankt.

Kinderfeestje op Schiphol

Mevr. Arrachart Wassenaar
Beste Niki, het feestje was één groot succes! Was wel lastig om 16 kinderen op een groepsfoto te krijgen. Een vriendin van ons is stewardess en kwam na afloop van haar dienst alle kinderen even opwachten bij het meeting point. We trokken veel bekijks en een enkele tourist wilde met de groep op de foto!. Bijgesloten een paar foto’s voor een impressie, mét de T-shirts voorzien van jullie Missie Schiphol logo..

Mevr. van Leeuwen-Heijblom Wormerveer
Ik kan je zeggen dat het een groot succes was. Mijn zoontje werd 7 en we zijn met 8 kindjes naar Schiphol gegaan en hebben de speurtocht gedaan. Met 7 jaar kunnen ze allemaal nog niet heel goed lezen dus hebben we gezamenlijk de vragen gedaan en ook bij de vragen meteen het antwoord gegeven. We hebben er dus geen wedstrijd van gemaakt maar desalniettemin vonden ze het allemaal super leuk! De opdrachten zaten goed in elkaar en we hebben alles gevonden.

Mevr. van Schijndel Bennebroek
Missie geslaagd. Een geweldig partijtje en goed verzorgd. Bedankt.
Mevr. vd Jagt Nieuwkoop
Wij hebben inmiddels het feestje gevierd en de kinderen hebben het allemaal erg leuk gevonden. Wij zelf trouwens ook. Er viel een hoop te zien en te lopen. Kortom allemaal goed geslaagd en we vertellen het door! Dan heb ik ook nog een leuke reactie van een kind, toen ik het meisje in de auto in haar gordel zette zei ze het volgende letterlijk: ik vond het echt een heel leuk feestje! Altijd leuk om te horen toch? Veel succes met jullie bedrijfje!
Mevr. van der Linden IJsselstein
Het was een leuk feestje! De kinderen deden helaas niet allemaal even goed mee, maar dat ligt meer aan de kinderen dan aan jullie vragen. Het zit leuk in elkaar. We hebben alleen de buitenversie maar gelaten voor wat het was wegens tijdgebrek. De kinderen zijn gaan spelen in het restaurant en we hebben ze maar even gelaten waardoor het ineens heel laat was! Jullie hebben het echt goed in elkaar gezet.complimenten!
Mevr. van Goor Arnhem
Ontzettend gelachen en veel geleerd! Voorgaande jaren altijd weer een hele klus om iets leuks te organiseren en nu was het lekker makkelijk, alleen maar printen en klaar! Eerst getwijfeld of eht niet te ver weg was voor ons, we wonen in Arnhem, maar het was zeer zeker de rit waard.
Fam. Wetering Honselersdijk
Ja dit is een echte aanrader! De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad, dus niet twijfelen maar doen ;).
Mevr. Doornekamp Vreeland
We hebben genoten! Bedankt voor dit leuke idee!
Fam. Bakker Nieuw Vennep
Het feestje was voor iedereen genieten, en nog eens genieten…. Schiphol is een leuke locatie, niet alleen om op vakantie te gaan!
Mevr. Voskuilen Deventer
Ik zag het kinderfeestje op de website en was meteen enthousiast, alleen erg ver van ons huis. Toch het pakket besteld, want ik wilde iets orgineels en met de kinderen op de trein gestapt naar Schiphol. Een dikke aanrader en de kinderen vonden het ook heel erg leuk.
Fam. Duijster Zoetermeer
Beste mensen van Tipskinderfeestje, ik wil jullie ontzettend bedanken voor het o zo leuke kinderfeestje op Schiphol! Het was ontzettend slecht weer die dag, dus ik was blij dat we een dak boven ons hoofd hadden. Alleen wel nat bij het Panoramaterras, maar een regenjas doet wonderen! We hebben ons niet verveeld!
Mevr. Zwaan Laren
Wat een leuk initiatief! Leuk en makkelijk voor de ouders, het wordt steeds moeilijker om elk jaar weer wat te verzinnen :). Mijn dochter en haar vriendinnen hebben genoten en ook ik ben wat wijzer geworden over Schiphol. Bedankt!
Mevr. van Hoorn Den Bosch
Heerlijk genoten. De kinderen vonden het geweldig. En als de kinderen genieten…………dan geniet mama dubbel. Schiphol is geweldig en avontuurlijker dan we dachten. en ook makkelijk te bereiken met de trein. Jullie programma is een koopje, voor wat je er allemaal voor terug krijgt!
Mevr. Oostens Haarlem
Ik heb zelf lange tijd op Schiphol gewerkt. Ik kocht jullie doe het zelf pakket in eerste instantie uit interesse. Maar al gauw dacht ik “Jeetje…wat een ontzettend leuk idee”. Nooit bij stil gestaan dat we hier zoveel leuke dingen met de kinderen konden doen. Extra leuk dus voor mij om het feestje van onze zoon op de luchthaven (bij mijn oude werkgever) te vieren! Top initiatief!
Mevr. Jansens Alkmaar
Het is hartstikke leuk daar, zeker voor de kids. Mooi overdekt, maar buiten is het ook heel leuk. Het eten is lekker, en er is genoeg plek. De kinderen vinden het hartstikke leuk daar !
Familie van der Poel Lelystad
Kinderpartijtje op Schiphol was klasse, voor onze andere kinderen doen we dit zeker weer!
Meneer Rooijakkers Hoorn
Fijn kinderfeestje gehad. Misschien een goeie tip voor de mensen die nog gaan: kies geen drukke dag uit, waarbij de rijen tot in de gang staan voor de paspoortcontrole. Wel leuk dat Schiphol animatie heeft rondlopen op dit soort dagen, maakte de beleving voor ons extra leuk!
Familie Kaspers Rotterdam
Ons zoontje is in het voorjaar jarig en het is dan ook altijd weer een uitdaging om weer iets leuks te bedenken. Speurtochten en dergelijke zijn haast niet te doen met dit wisselvallige weer. Daarom waren we zo blij met het idee om op Schiphol zijn verjaardag te vieren! Hebben jullie volgend jaar tips voor Rotterdam Airport? (is voor ons dichter bij huis)
Mevr. Ten Have Almere
wij zijn net terug gekomen van het kinderfeestje op Schiphol. Ik kan er geen minpuntje over zeggen. Prachtige locatie natuurlijk, gezellig pannenkoeken gegeten en zoveel te doen je weet niet wat je moet kiezen echt TOP. De kinderen hebben genotenm maar wij ook!
Familie van Dijk Vught
Beste mensen van tipskinderfeestjes.nl. We wisten niet dat er zoveel te beleven was op schiphol voor de kinderen. Bedankt voor het werkelijk tot in de puntjes verzorgde pakket scheelde mij weer een hoop tijd! 🙂

Maartje Amsterdam
Hallo allemaal! Ongelooflijk bedankt voor jullie kinderfeestje! Ik had het programma besteld en de speurtocht was geniaal! De kinderen hebben er van genoten en praten er nog over!

Heeft u uw kinderfeestje gevierd? Mail uw beoordeling en/of reactie naar ons! Of vul ons contactformulier in met uw reactie!

 

Ja! Ik wil dit fantastische kinderfeestje Doe-het-Zelf-Pakket bestellen en downloaden voor maar Eur 39,95!

Ideal-logo

verder

 

: www.kinderfeestjesamsterdam.nl is een onderdeel van NikyLou en maakt absoluut geen deel uit van de Schiphol Group. NikyLou aanvaardt geen aansprakelijkheid voor fouten, alsook voor die situaties waarin Schiphol of één van de bedrijven gevestigd op Schiphol wijzigingen doorvoert die een belemmering vormen voor de doorgang van het kinderfeestje. NikyLou kan niet aansprakelijk worden gesteld en de klant vrijwaart NikyLou voor eventuele ongevallen en/of schade die voortvloeien uit het (on)juist gebruik van de informatie die door Nikylou en/of derden is verstrekt. Op alle aankopen via deze website zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke u hier kunt nalezen.