Kinderfeestje aan het IJburg Strand


Bestel het complete Strandfeestje op IJburg, met een 3 uur durend programma op het strand, nu voor slechts Eur. 29,95 !

Of het nou winter, lente, zomer of herfst is, het IIburg strand is altijd leuk! Voor kinderen is het tenslotte één grote zandbak met daarbij veel waterpret! Wilt u het kinderfeestje liever op een andere plek vieren? Geen probleem: u kunt dit feestje ook heel goed bij een ander strand of meertje vieren, zolang er maar veel zand en water is!

Strijden in twee teams!

“Ga met je vriendjes een hoop lol maken op het IJburg strand! In twee teams gaan jullie tegen elkaar strijden! Wie laat bij de Estafette-race als eerste de druppel overlopen? Welk team beantwoord de ‘strand-vragen’ juist en vist de meeste ‘goede’ pakjes uit het zand? Wie lost als eerste de Rebus op met de aanwijzing voor spannende zoektocht naar de verborgen Schatkist? En welk team maakt de meest professionele Zandcreatie? Dat wordt spannend!”

Het kinderfeestje bevat spannende activiteiten die allemaal in verband staan met elkaar. De kinderen moeten de ene activiteit goed voltooien om vervolgens de andere te kunnen doen.

Kinderfeestje op het IJburg strand

Kinderfeestje op het IJburg strand

Het is een kinderfeestje vol spanning en sensatie en de kinderen kunnen zich lekker uitleven op het zand!

Ons kinderfeestje op het IJburg strand is erg leuk voor kinderen van 4 jaar tot 10 jaar.

Elke dag van het jaar

Het IJburg strand is elke dag van het jaar een heerlijke plek om heen te gaan met de kinderen. In de lente en zomer is het uiteraard heerlijk weer om naar het IJburg strand te gaan en lekker met water te spelen. Ook is dan de kans op regen minder groot. Echter is in de herfst en winter het IJburg strand ook een rustige en ideale plek om heerlijk te kunnen uitwaaien met de kinderen en kan een kinderfeestje op het strand geweldig leuk zijn! Ons kinderfeestje op het IJburg strand zal ervoor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt voor de kinderen en voor u!

Elk strand of meertje

Het mooie van ons kinderfeestje is dat u het feestje niet verplicht op het IJburg strand hoeft te vieren. U kunt het kinderfeestje vieren op een strand of meertje naar keuze mocht u het leuker vinden om het ergens anders te doen. U kunt dus zelf bepalen welk strand of meertje het dichtst bij u in de buurt is. Zolang er maar veel water en zand is, wordt het een fantastisch leuk strandfeestje!

Ons kinderfeestje op het IJburg strand is erg leuk voor kinderen van 4 jaar tot 10 jaar.

Kinderfeestje op het Strand

Kinderfeestje op het IJburg Strand

Naast het volledig uiteengezette, 3 uur durende programma op het IJburg strand zelf, inclusief de meeste benodigdheden voor de spellen en activiteiten hebben we voor u als bonus ook nog het volgende toegevoegd:

 • Een uitgebreid draai- en checkboek voor het gehele programma op de dag zelf
 • Uitnodigingen in thema om te printen en uit te delen aan de vriendjes en vriendinnetjes (we hebben uitnodigingen voor kinderen die in de herfst/winter hun kinderfeestje vieren en uitnodigingen voor kinderen die in de zomer/lente hun kinderfeestje vieren)
 • Diploma’s die u zelf kunt printen en kunt overhandigen aan de deelnemertjes
 • Printbare Strandkleppen die de kinderen kunnen inkleuren en kunnen dragen op het strand
 • Kleurplaten die u kunt printen en aan de kinderen kan meegeven voor thuis
 • Printbare naamplaatjes in thema, die de kinderen kunnen dragen tijdens het kinderfeestje
 • Uitgebreide Picknick-tips

Wat u enkel zelf nog moet aanschaffen/meenemen (mocht u het niet al in huis hebben)

 • 2 Emmers
 • 2 Grote sponsen
 • Aluminiumfolie
 • Inpaklint
 • Kleine cadeautjes voor Eur. 0,50 voor elk kind
 • Schepjes en zandvormpjes
 • Toiletrolletjes
 • Lege ijsdoos of Tupperwarebak
 • Drinken en wat lekkers voor de kinderen

Met dit unieke kinderfeestje geeft u uw kind gegarandeerd een onvergetelijke dag op het IJburg Strand! Bovendien heeft u geen stress, want wij hebben de meeste voorbereidingen al voor u gedaan!

De voordelen van ons Kinderfeestje op het IJburg Strand:

 • Voor éénmalig Eur. 29,95 kunt u een onbeperkt aantal kinderen meenemen! U betaald bij ons, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, niet per kind, maar eenmalig een bedrag voor het complete kinderfeestje! U heeft dus al een compleet kinderfeestje voor Eur. 29,95!
 • U kunt het kinderfeestje zo ‘duur’ maken als u zelf wilt. Ons Strandfeestje Pakket voor Eur 29,95, is al een fantastisch kinderfeestje op zich! Daarnaast zou u er nog voor kunnen kiezen om lekker met de kinderen te gaan eten bij de patatkraam of het pannenkoekenrestaurant in de buurt of nog leuker: een picknick op het IJburg stand te houden! We hebben in het pakket een hoofdstuk gewijd aan allerlei ‘Picknick-tips’ voor een geslaagde picknick!

 • U kunt het kinderfeestje overal vieren. Het mooie van ons kinderfeestje is dat u het feestje kunt vieren op een strand of meertje naar keuze. Wilt u niet naar het IJburg strand? Dan kunt zelf bepalen op welk strand of meertje u het kinderfeestje wel wilt vieren. Zolang er maar veel water en zand is!
 • Géén reservering nodig. U kunt het ‘Kinderfeestje op het IJburg Strand’ vieren op welke dag u uitkomt en op welk tijdstip u uitkomt!
 • Alles is voor u voorbereid. Wij hebben het denkwerk voor u gedaan en voor u een compleet draaiboek gemaakt inclusief de meeste benodigdheden voor geslaagde activiteiten, het enige wat u hoeft te doen is te genieten, samen met de kinderen!
 • U kunt het kinderfeestje direct Downloaden! Zodra de betaling bij ons binnen is gekomen kunt u het Pakket direct downloaden en kan het feest vandaag nog beginnen!

Ja! Ik wil dit fantastische kinderfeestje op het IJburg Strand graag bestellen en downloaden!

Nu slechts EUR. 29,95!

Direct nadat u de betaling via iDEAL heeft voltooid ontvangt u in hetzelfde scherm een link waarmee u het IJburg Strand Pakket kan downloaden en op kan slaan op uw eigen computer. Het is dus belangrijk dat u gedurende het betaalproces het scherm niet afsluit!

Met ons kinderfeestje op het IJburg strand bent u origineel, heeft u minimale voorbereidingstijd nodig, hoeft u zelf niet creatief te zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe leuk uw zoon of dochter het heeft die dag (want die zal het geweldig vinden!).

Over Kinderfeestjes in Amsterdam

“Als moeder van twee kinderen weet ik als geen ander wat een rompslomp een kinderfeestje aan voorbereidingen van u vergt. Wat ik heel vaak zie is dat ouders door tijdgebrek daarom voor gemak kiezen en de kinderen maar “dumpen” in een mega speeltuin of pretpark. Terwijl een kinderfeestje een belangrijke herinnering is voor later. Kinderen denken later terug aan dit soort momenten om een oordeel te vormen over hoe leuk hun jeugd was”.

Daarom hebben wij het makkelijk willen maken voor u als ouder. Ons Kinderfeestje op Schiphol, waarin Niki al haar ervaring op- en kennis over de luchthaven heeft gebundeld in een speurtocht, is een groot succes gebleken. We hebben alleen maar hele leuke en positieve reacties ontvangen, wat ons heeft geïnspireerd om uit te breiden. Daarom hebben we nu ook een ‘Kinderfeestje op het IJburg Strand’ en een ‘Kinderfeestje in het Vondelpark’ ontwikkeld. Met onze Doe-Het-Zelf-Pakketten bent u origineel, heeft u minimale voorbereidingstijd nodig, hoeft u zelf niet creatief te zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe leuk uw kind het heeft die dag (want die zal het geweldig vinden!).

Alvast heel veel plezier toegewenst tijdens uw kinderfeestje!

Ja! Ik wil dit fantastische kinderfeestje op het IJburg Strand graag bestellen en downloaden!

Direct nadat u de betaling via iDEAL heeft voltooid ontvangt u in hetzelfde scherm een link waarmee u het IJburg Strand Pakket kan downloaden en op kan slaan op uw eigen computer. Het is dus belangrijk dat u gedurende het betaalproces het scherm niet afsluit!

Klik hier om het kinderfeestje te bestellen!


Disclaimer: www.kinderfeestjesamsterdam.nl is een onderdeel van NikyLou. NikyLou kan niet aansprakelijk worden gesteld en de klant vrijwaart NikyLou voor eventuele ongevallen en/of schade die voortvloeien uit het (on)juist gebruik van de informatie die door Nikylou en/of derden is verstrekt. Op alle aankopen via deze website zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke u hier kunt nalezen.