Kinderfeestjes Amsterdam: in het Vondelpark


Kinderfeestjes Amsterdam presenteert het leukste kinderfeestje in het Vondelpark tijdelijk voor slechts EUR. 29,95 (i.p.v. 39,95)!

(onbeperkt aantal kinderen)

Het Vondelpark in Amsterdam is altijd leuk en gezellig! Voor kinderen is het tenslotte één groot feest in een gebied waar veel bomen, gras en speeltuinen zijn! Ze kunnen zich lekker uitleven in de uitgestrekte speelweiden en natuur die het sfeervolle Vondelpark in hartje Amsterdam hen biedt.

Wij hebben voor u een fantastisch kinderfeestje in het Vondelpark gemaakt met een ongelofelijk spannende en vooral ook gezellige en leerzame speurtocht!
Ga samen met je vriendjes op avontuur in het Vondelpark en help de Burgemeester! Lees hieronder de missie.

Missie Vondelpark, op zoek naar Vampie de Vleermuis

“Heel lang geleden, toen het Vondelpark nog geen park was, woonde in dit gebied een hele grote familie vleermuizen. Deze vleermuizen woonden overdag in de bomen en ’s nachts veranderde ze in echte Vampieren. Eigenlijk waren de Vampieren heel erg bang voor mensen, daarom hadden ze een rustig plekje in Amsterdam opgezocht om in te wonen.

Toen in 1864 de Burgemeester van Amsterdam van dit gebied, waar de familie vleermuizen woonde, het Vondelpark heeft gemaakt, zijn de vleermuizen op de vlucht gegaan. Want een park vol met mensen vonden ze natuurlijk heel eng. Maar er zat één vleermuis bij die helemaal niet bang was voor mensen. Deze vleermuis woont nu nog steeds in het Vondelpark en heet Vampie de Vleermuis. Hij is eigenlijk een hele stoute vleermuis, want als hij ’s nachts veranderd in een vampier, gaat hij alle mensen die in het Vondelpark lopen laten schrikken en bang maken. Hij vind dat heel erg grappig, je hoort hem dan ook regelmatig heel hard lachen. Maar de Burgemeester van Amsterdam vindt dit helemaal niet grappig en wil eens een hartig woordje met Vampie spreken!

De Burgemeester van Amsterdam heeft nu al diverse verhalen van mensen gehoord die Vampie de Vleermuis hebben gezien als Vampier, maar er is nog niemand geweest die ooit zijn huisje heeft kunnen vinden. Het is namelijk een héél klein huisje, verstopt in de bomen van het park, waar nét een vleermuisje in past om in te overnachten. Wat men wel weet is dat er een vleermuis op het huisje afgebeeld moet staan.

De Burgemeester wil zo graag zijn huisje vinden om aan Vampie te kunnen vragen of hij wilt stoppen met de mensen zo bang te maken ’s nachts.

Maar hij heeft jullie hulp hard nodig bij het vinden van het huisje van Vampie! Helpen jullie de Burgemeester met zoeken?”

Opdracht

Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek naar het geheime huisje van Vampie de Vleermuis en help hiermee de Burgemeester. Je gaat een superleuke foto-speurtocht door het Vondelpark maken en moet ondertussen spannende team-spelletjes doen en speurtochtvragen beantwoorden. Aan het einde van de tocht ontdek je het geheime huisje van Vampie de Vleermuis en is “Missie Vondelpark” voltooid!

De speurtocht is het leukste als de kinderen al zelf kunnen lezen. Daarom is ons kinderfeestje in het Vondelpark het meeste geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen tijdens een kinderfeestje actief bezig kunnen zijn en vooral ook spelenderwijs moeten kunnen ontdekken en leren. Daarom is onze spannende, informatieve en dagdeel-vullende speurtocht in het Vondelpark de beste manier om een geweldig kinderfeestje in Amsterdam te vieren.

Middels foto’s en teksten worden de kinderen op een speelse manier begeleidt door het Vondelpark. Ondertussen moeten ze met hun team allerlei team-spellen doen op bepaalde plekken in het Vondelpark en moeten ze vragen beantwoorden die ze tijdens de speurtocht tegenkomen. Aan het einde van de speurtocht vinden ze het huisje van Vampie de Vleermuis en kunnen de punten die behaald zijn bij de team-spellen en de speurtochtvragen geteld worden, om vervolgens een winnend team bekend te maken, die beloond wordt met de gouden medaille en een diploma voor elke deelnemer! Spannend!

Kinderfeestje in het Vondelpark

Kinderfeestje in het Vondelpark

Naast de complete, 4 uur durende speurtocht: “Missie Vondelpark”, zoals hiernaast omschreven hebben we voor u als bonus ook nog het volgende toegevoegd:

 • Een uitgebreid draai- en checkboek voor op de dag zelf.
 • Uitnodigingen in thema om te printen en uit te delen aan de vriendjes en vriendinnetjes
 • Diploma’s die u zelf kunt printen en kunt overhandigen aan de deelnemertjes
 • Sjablonen voor medailles die uitgeprint kunnen worden ten behoeve van de leden van het winnende groepje (met de meeste vragen goed).
 • Uitprintbare naamplaatjes in thema.
 • Diverse Kleurplaten.

Met dit unieke kinderfeestje-pakket, geeft u uw kind gegarandeerd een onvergetelijke dag in het Vondelpark! Bovendien heeft u geen stress, want wij hebben alle voorbereidingen al voor u gedaan!

De complete speur- en puzzeltocht duurt gemiddeld 4 uur. U kunt echter helemaal zelf bepalen hoeveel tijd u wilt besteden in het Vondelpark en of u wel of niet daarna nog wilt gaan picknicken of ergens wilt gaan eten met de kinderen.

Kinderfeestje in het Vondelpark

Kinderfeestje in het Vondelpark

De voordelen van ons Doe-het-zelf-Pakket:

 • Voor éénmalig Eur. 29,95 kunt u een onbeperkt aantal kinderen meenemen! U heeft dus al een ontzettend leuk kinderfeestje voor Eur. 29,95!
 • U kunt het kinderfeestje zo ‘duur’ maken als u zelf wilt. Ons Doe-het-zelf-Pakket voor Eur 29,95, met daarin de Speurtocht door het Vondelpark plus allerlei activiteiten tussendoor, is al een fantastisch kinderfeestje op zich! Daaromheen hebben we wat optionele activiteiten bedacht om u nog meer keuzemogelijkheden te geven wat betreft eventuele extra aankleding van het kinderfeestje. Hierbij kunt u denken aan een picknick.

 • Géén reservering nodig. U kunt het kinderfeestje in het Vondelpark vieren op welke dag u uitkomt en op welk tijdstip u uitkomt!
 • U heeft de regie op de dag zelf in handen. Begeleiding door een derde persoon is overbodig geworden, doordat onze speurtocht u zelf op een speelse manier via een leuke route begeleiden door het Vondelpark!
 • Alles is voor u voorbereid. Wij hebben het denkwerk voor u gedaan en voor u een complete foto-speurtocht + draaiboek gemaakt, het enige wat u hoeft te doen is te genieten, samen met de kinderen!
 • U kunt het kinderfeestje direct Downloaden! Zodra de betaling bij ons binnen is gekomen kunt u het Pakket direct downloaden en kan het feest vandaag nog beginnen!

Kinderfeestje in het Vondelpark

Kinderfeestje in het Vondelpark


Klik hier om het kinderfeestje te bestellenJa! Ik wil dit fantastische kinderfeestje in het Vondelpark graag bestellen en downloaden! Nu voor slechts EUR. 29,95!

(onbeperkt aantal kinderen)

Direct nadat u de betaling via iDEAL heeft voltooid ontvangt u in hetzelfde scherm een link waarmee u het Kinderfeestje in het Vondelpark Pakket kan downloaden en op kan slaan op uw eigen computer. Het is dus belangrijk dat u gedurende het betaalproces het scherm niet afsluit!

Met ons kinderfeestje in het Vondelpark bent u origineel, heeft u minimale voorbereidingstijd nodig, hoeft u zelf niet creatief te zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe leuk uw zoon of dochter het heeft die dag (want die zal het geweldig vinden!).

Mevr. Pos Kudelstaart
Hallo Niki. Wij hebben twee leuke middagen gehad. Het was een super mooie dag in het Vondelpark en het leuke is dat je de speurtocht goed kunt sturen naar de tijd die je zelf in gedachten hebt omdat er zoveel keuze momenten in zitten om opdrachten wel of niet of extra te doen. Meiden en jongens waren enthousiast en hebben een leuk partijtje gehad. Ook voor onze zoon hebben we de speurtocht op Schiphol gedaan. Ook deze was geslaagd. Deze speurtocht heeft niet veel mogelijkheden om uit te breiden als bij het Vondelpark, maar hij was lang genoeg. Hierbij onze dank voor de spertochten.

Mevr. Roos Amsterdam
Beste Niki, ik wilde je even laten weten dat we het huisje van Vampie gevonden hebben! We hebben echt ontzettend gelachen! De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad, dankjewel.

Mevr. Hendriks Amsterdam
We hebben een geweldige dag gehad in het Vondelpark! Het is er altijd al zo gezellig, maar nu hadden viel er ook echt wat te beleven! De speurtocht was leerzaam en leuk tegelijk. Ook de team-spellen tusendoor waren erg leuk! Ik ga eht doorgeven!

Heeft u uw kinderfeestje gevierd? Mail uw beoordeling en/of reactie naar ons! Of vul ons contactformulier in met uw reactie!

Over Kinderfeestjes in Amsterdam

“Als moeder van twee kinderen weet ik als geen ander wat een rompslomp een kinderfeestje aan voorbereidingen van u vergt. Wat ik heel vaak zie is dat ouders door tijdgebrek daarom voor gemak kiezen en de kinderen maar “dumpen” in een mega speeltuin of pretpark. Terwijl een kinderfeestje een belangrijke herinnering is voor later. Kinderen denken later terug aan dit soort momenten om een oordeel te vormen over hoe leuk hun jeugd was”.

Daarom hebben wij het makkelijk willen maken voor u als ouder. Ons Kinderfeestje op Schiphol, waarin Niki al haar ervaring op- en kennis over de luchthaven heeft gebundeld in een speurtocht, is een groot succes gebleken. We hebben alleen maar hele leuke en positieve reacties ontvangen, wat ons heeft geïnspireerd om uit te breiden. Daarom hebben we nu ook een ‘Kinderfeestje op het IJburg Strand’ en een ‘Kinderfeestje in het Vondelpark’ ontwikkeld. Met onze Doe-Het-Zelf-Pakketten bent u origineel, heeft u minimale voorbereidingstijd nodig, hoeft u zelf niet creatief te zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe leuk uw kind het heeft die dag (want die zal het geweldig vinden!).

Alvast heel veel plezier toegewenst tijdens uw kinderfeestje!

Klik hier om het kinderfeestje te bestellenDownload ons Kinderfeestje in het Vondelpark voor EUR. 29,95!

Direct nadat u de betaling via iDEAL heeft voltooid ontvangt u in hetzelfde scherm een link waarmee u het Kinderfeestje in het Vondelpark Pakket kan downloaden en op kan slaan op uw eigen computer. Het is dus belangrijk dat u gedurende het betaalproces het scherm niet afsluit!Disclaimer: www.kinderfeestjesamsterdam.nl is een onderdeel van NikyLou. NikyLou kan niet aansprakelijk worden gesteld en de klant vrijwaart NikyLou voor eventuele ongevallen en/of schade die voortvloeien uit het (on)juist gebruik van de informatie die door Nikylou en/of derden is verstrekt. Op alle aankopen via deze website zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke u hier kunt nalezen.