Over ons


“Als moeder van twee kinderen weet ik als geen ander wat een rompslomp een kinderfeestje aan voorbereidingen van u vergt. Wat ik heel vaak zie is dat ouders door tijdgebrek daarom voor gemak kiezen en de kinderen maar “dumpen” in een mega speeltuin of pretpark. Terwijl een kinderfeestje een belangrijke herinnering is voor later. Kinderen denken later terug aan dit soort momenten om een oordeel te vormen over hoe leuk hun jeugd was”.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen tijdens een kinderfeestje actief bezig kunnen zijn en vooral ook spelenderwijs moeten kunnen ontdekken en leren. Maar een origineel kinderfeestje organiseren kan een hoop tijd kosten weten wij uit ervaring. Daarom hebben wij het makkelijk willen maken voor u als ouder. Ons Kinderfeestje op Schiphol, waarin Niki al haar ervaring op- en kennis over de luchthaven heeft gebundeld in een speurtocht, is een groot succes gebleken. We hebben alleen maar hele leuke en positieve reacties ontvangen, wat ons heeft geïnspireerd om uit te breiden. Daarom hebben we nu ook een Strandfeestje aan het IJburg en een Kinderfeestje in het Vondelpark ontwikkeld. Met onze Doe-Het-Zelf-Pakketten bent u origineel, heeft u minimale voorbereidingstijd nodig, hoeft u zelf niet creatief te zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe leuk uw kind het heeft die dag (want die zal het geweldig vinden!).

Schiphol Expert
Onze Schiphol-Expert Niki is 10 jaar werkzaam geweest voor de Schiphol Group als informatrice op de afdeling Schiphol Inlichtingen. In deze functie was zij mede verantwoordelijk voor het beantwoorden van nagenoeg alle vragen die 48 miljoen passagiers jaarlijks hadden over Schiphol.

Zij weet als geen ander hoe leuk het kan zijn om een kinderfeestje op Schiphol te organiseren. Het zal tot de verbeelding spreken dat Niki Schiphol kent als haar broekzak. Geen hoekje op Schiphol is haar onbekend. Daarom hebben we de jarenlange ervaring op Schiphol gebundeld en voor uw kinderfeestje een Doe-Het-Zelf pakket samengesteld met daarin alles wat u nodig heeft voor een geslaagd kinderfeestje op Schiphol.


Wat we doen
Wij specialiseren ons in het ontwikkelen kant-en-klare Doe-het-zelf-Pakketten voor de meest originele en geweldige kinderfeestjes in Amsterdam en omstreken. Al onze pakketten bevatten afhankelijk van de activiteit: kant-en-klare speur- en puzzeltochten op de leukste locaties, rebus-spellen, quiz-spellen en daarbij nog uitgebreide draai- en checkbooks, uitgebreide stap-voor-stap beschrijvingen voor diverse activiteiten, sjablonen voor diploma’s, medailles, uitnodigingen, knutselpakketten en nog veel meer!


Waarom we het doen
Tijdens het opgroeien van onze kinderen hebben wij gemerkt dat er voor het organiseren van een kinderfeestje heel wat creativiteit nodig is om origineel te blijven. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in het bedenken en organiseren van kinderfeestjes om andere ouders te helpen om ook voor hun kind een geslaagd feestje te organiseren in Amsterdam en omstreken…

Wij wensen u alvast heel veel plezier toe tijdens uw kinderfeestje!